Home » , , , » The Conjuring 2 (2016) Online Subtitrat Gratis

The Conjuring 2 (2016) Online Subtitrat Gratis

Vera Farmiga şi Patrick Wilson revin în rolurile soţilor Warren care trebuie să investigheze unul dintre cele mai terifiante cazuri din profesia lor. Aceştia ajung în nordul Londrei pentru a ajuta patru copii şi mama lor care locuiesc într-o casă bântuită de spirite malefice terifiante.

În anul 1977, în Londra, Anglia, familia Hodgson începe să observe întâmplări stranii prin casa lor. Janet, mezina familiei, este văzută mergând în somn şi conversând în visele sale ca două persoane diferite. În cele din urmă, toţi copiii din casă şi mama lor, Peggy, sunt martorii unor evenimente paranormale ce se petrec sub ochii lor, obligându-i să ceară ajutor specializat. În momentul în care presa încearcă să le ia un interviu soţilor Hodgson, Janet este posedată de spiritul lui Bill Wilkins, fostul proprietar al casei, care doreşte să-şi recapete locuinţa.

Pe măsură ce Janet începe să prezinte tot mai multe semne de posedare demonică, povestea ajunge în cele din urmă la urechile soţilor Warren, care sunt solicitaţi să vină şi să asiste biserica locală în cercetare. Lorraine, înspăimântată de viziunea pe care a avut-o cu moartea brutală a soţului ei care ar putea să devină realitate, doreşte să nu se implice în acest caz şi îl avertiează pe Ed să facă la fel, dar în cele din urmă se lasă convinsă şi pleacă amândoi spre Londra.

VIZIONARE PLACUTĂ
*apasă pe butonul de mai jos pentru a deschide filmul


loading...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular săptămâna asta

loading...

Solicită un film

Cauți un film subtitrat HD și nu găsești?
Intră
aici și solicită un film, iar noi ți-l dăm imediat.
 
Copyright ©
Created By Sora Templates & Free Blogger Templates