Home » , , , » Star Wars Episodul 5 - The Empire Strikes Back 1980 Online Subtitrat HD

Star Wars Episodul 5 - The Empire Strikes Back 1980 Online Subtitrat HD

La trei ani după distrugerea Stelei Morţii, Alianţa Rebelă a fost îndepărtată din fosta bază de pe Yavin IV de către Imperiul Galactic. Prinţesa Leia conduce un contingent, care-i include pe Han Solo şi Luke Skywalker, într-o nouă bază de pe planeta îngheţată Hoth. Flota Imperială, condusă de Darth Vader, continuă să vâneze noua bază a Rebelilor prin trimiterea numeroaselor drone de-a lungul întregii galaxii. În timp ce investighează o potenţială coliziune cu un meteorit, Luke este prins într-o ambuscadă.

El se refugiază într-o peşteră, dar suferă foarte tare de frig şi atunci îi apare spiritul răposatului său mentor, Obi-Wan Kenobi, care-l instruieşte să meargă către sistemul Dagobah pentru a se antrena sub comanda Maestrului Jedi, Yoda. El este apoi găsit de Han care-l aduce înapoi la bază pentru a-şi reveni. Aflaţi în patrulare la puţin timp după aceea, Han şi Chewbacca descoperă că presupusul asteroid este, de fapt, o dronă care alertează Flota Imperială despre locaţia Rebelilor.

Imperiul lansează un atac masiv asupra lor pentru a captura baza. Han şi Leia fug pe Millennium Falcon împreună cu C-3PO şi Chewbacca, dar au parte de nişte defecţiuni la navă. El se ascund apoi într-un câmp de asteroizi unde Han şi Leia se apropie mai mult. Vader solicită câţiva vânători de recompense, inclusiv faimosul Boba Fett, pentru a găsi Falcon. Luke, între timp, scapă la rândul său cu R2-D2 şi aterizează forţat pe Dagobah. El se întâlneşte cu o micuţă creatură ce se dovedeşte a fi Yoda şi, chiar dacă reticent, după ce se sfătuieşte cu spiritul lui Obi-Wan, îl acceptă pe Luke să-i fie ucenic.

VIZIONARE PLĂCUTĂ
*apasă pe butonul de mai jos pentru a viziona filmul

loading...

1 comentarii:

Popular săptămâna asta

loading...

Solicită un film

Cauți un film subtitrat HD și nu găsești?
Intră
aici și solicită un film, iar noi ți-l dăm imediat.
 
Copyright ©
Created By Sora Templates & Free Blogger Templates